Investeren in studentenvastgoed

Wij staan alvast klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Waarom investeren in KOSY Erasmus?

KOSY Erasmus situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en maakt deel uit van het Kanaalplan in Brussel waardoor ons driedelige studentencomplex zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel zal bevinden.

Studentenkot investeren

Maximale ontzorging mogelijk

Wij willen jou als investeerder zo veel mogelijk ontzorgen. Onze centrale exploitant ervoor dat de gebouwen correct beheerd en onderhouden worden. De studentencoach ter plaatse organiseert en coördineert het samenleven en houdt een oogje in het zeil. Je kan er ook voor kiezen om je studentenkamers en/of studio’s te laten beheren door de exploitant. Indien je hiervoor kiest, zal de exploitant het aanspreekpunt zijn voor jouw huurders en ook instaan voor de technische opvolging van jouw vastgoed.

Maximale controle op uw investering

Jij blijft baas over jouw investering. Je kan het volledige beheer toevertrouwen aan de exploitant, maar eveneens aan een door jou aangeduide makelaar of je kunt dit volledig zelf op jou nemen. Wij geven jou de vrijheid in het maken van deze keuzes. Jij kiest bovendien zelf de huurprijs waaraan de exploitant jouw vastgoed moet te huur aanbieden, maar evengoed plezier je er uw studerende kinderen of andere studerende familieleden tot de derde graad mee!

Investeer in Brussel
"Laten we samen eens praten over studentenvastgoed, ik sta alvast klaar om op al uw vragen een antwoord te bieden!"

Onze troeven

Fiscaal optimaal

Het is fiscaal voordelig voor jou als investeerder aangezien je slechts 2% registratierechten betaalt ten opzichte van de gebruikelijke 12,5% in Brussel, dankzij erfpacht!

Groot tekort in Brussel

Groot tekort aan studenten-huisvesting in Brussel

Brussel duurste studentenstad

Brussel is de duurste studentenstad van België en bovendien zijn wij vlak naast de Erasmushogeschool gevestigd!

Vanaf €112.995 excl. kosten!

Brussel is de duurste studentenstad van België. Studenten betaalden in 2019 gemiddeld 560 euro/maand voor een studio en 485 euro/maand voor een studentenkamer met eigen sanitair. 

Kosy Kot

Vanaf €112.995

Kosy Studio

Vanaf €123.995

Maak jouw simulatie

De simulatie is louter informatief en geeft geen garantie op de effectieve meerwaarde of opbrengsten van uw investering. De 3% indexatie is op basis van gemiddelde inflatie. Het rendement van de studentenkamer of studentenstudio is afhankelijk van de te ontvangen netto-inkomsten uit de verhuring ervan, na aftrek van kosten, taksen en andere lasten, alsook de persoonlijke fiscale situatie. De hier weergegeven informatie heeft een louter indicatief, niet-bindend en informatief karakter. Uit deze informatie kan geen enkel recht worden geput, van welke aard ook. Deze informatie kan evenmin beschouwd worden als financieel, fiscaal of juridisch advies. Deze informatie heeft enkel betrekking op producten en diensten die reglementair worden aangeboden op de Belgische markt. Deze informatie is onderhevig aan wijzigingen, bijwerkingen, rechtzettingen en verbeteringen, zonder voorafgaande mededeling. NV BELNIMA en de met haar verbonden vennootschappen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld, voor de rechtstreekse of onrechtstreekse schade die haar oorsprong vindt in of het gevolg is van het gebruik van de hier weergegeven informatie.