Waarom investeren in KOSY Erasmus?

Inès van Fortior

Door Inès van Fortior

KOSY Erasmus situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en maakt deel uit van het Kanaalplan in Brussel waardoor ons driedelige studentencomplex zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel zal bevinden.


Maximale ontzorging mogelijk

Wij willen jou als investeerder zo veel mogelijk ontzorgen. Onze centrale exploitant ervoor dat de gebouwen correct beheerd en onderhouden worden. De studentencoach ter plaatse organiseert en coördineert het samenleven en houdt een oogje in het zeil. Je kan er ook voor kiezen om je studentenkamers en/of studio’s te laten beheren door de exploitant. Indien je hiervoor kiest, zal de exploitant het aanspreekpunt zijn voor jouw huurders en ook instaan voor de technische opvolging van jouw vastgoed.

 

Maximale controle op uw investering

Jij blijft baas over jouw investering. Je kan het volledige beheer toevertrouwen aan de exploitant, maar eveneens aan een door jou aangeduide makelaar of je kunt dit volledig zelf op jou nemen. Wij geven jou de vrijheid in het maken van deze keuzes. Jij kiest bovendien zelf de huurprijs waaraan de exploitant jouw vastgoed moet te huur aanbieden, maar evengoed plezier je er uw studerende kinderen of andere studerende familieleden tot de derde graad mee!


Fiscaal optimaal!

Bovendien is het fiscaal voordelig voor jou als investeerder, aangezien je slechts 2% registratierechten betaalt ten opzichte van de gebruikelijke 12,5% in Brussel, dankzij erfpacht! Afhankelijk van uw fiscale situatie kan hiermee ook jaarlijks de belastbaarheid van uw onroerende inkomsten gedrukt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *